Stomatologie

Ce proceduri poți avea parte într-un cabinet stomatologic

on
martie 22, 2022

Dent Priority este clinica familiei tale si poți veni aici cu cea mai mare încredere pentru a avea parte de rezultatele pe care le dorești.

Ori de câte ori ai o problema a danturii trebuie să alegi cel mai bun cabinet stomatologic care să îți ofere rezultatele pe care le dorești. O dantură frumoasă și sănătoasă se obține cu multă grijă și cu multe vizite la medicul stomatologic. Cu cât acesta îți va analiza dantura mai mult cu atât rezultatele pe care le vei avea vor fi mai impresionante.

Ce proceduri poți avea parte într-un cabinet stomatologic?

Profilaxie dentară

Profilaxia dentară este cea mai importantă etapă în îngrijirea dinților și trebuie să înceapă încă de la vârste fragede. Prin profilaxia dentară se previn îmbolnăvirile dentare și evoluția bolii. Este recomandă sigilarea preventiva a molarilor și a premolarilor definitiva dar și a molarilor de lapte în cazul în care se observă o carioactivitate crescută.

Profilaxia dentară previne imbolnavirile dentare dar și evoluția bolii în cazul în care această deja s-a instalat. Principalul mod prin care poți evita cariile dentare și boala parodontală este periajul dentar realizat în mod corect.  Este necesar să folosesti toate mijloacele auxiliare de igienă dentară, precum: ață dentară, apă de gură dar și dus bucal sau superfloss.

Endodontie

Endodontia se ocupă cu tratamentul cariei care a depășit stratul profund de dentină și care a dus în timp la afectarea pulpei coronare. Tratamentul endodontic are la baza sa îndepărtarea țesuturilor afectate de la nivelul canalelor radiculare. Dezinfectarea lor se va realiza cu substanțe care au un rol antiseptice și obturarea corectă.

Parodontologie

Parodontologia se ocupă cu studiul țesuturilor de susținere a dinților dar și cu patologiile aferente. Această include diagnosticare și tratarea afecțiunilor parodontale dar și căutarea de metode noi de bioreactivare și metode de regenerare ale țesuturilor parodontale.

Placă bacteriană este considerată principala cauza a afecțiunilor inflamatorii de la nivelul țesutului parodontal superficial și a structurilor parodontale profunde.

Estetica dentară

Estetica dentară este acea ramură a stomatologiei care se ocupă de tratarea aspectului danturii tale. Prin estetică dentară vom înțelege aplicarea unor fațete fizionomice integrale ceramice, albiri dentare, coroane realizate integra din ceramică, încrustații din ceramică, aplicare de bijuterii dentare dar și multe alte procedee care te-ar putea ajuta să ai parte de un zâmbet perfect.

Implantologie

Implantul dentar este cu siguranță un proces cunoscut. Atunci când ai un dinte lipsa cel mai bine este să îl înlocuiești din timp pentru ca funcția masticatorie să nu fie afectată. Implantul dentar se comportă ca un dinte natural și se poate îngriji la fel de ușor.

Dent Priority te ajută să ai parte de cele mai bune proceduri stomatologice

La Dent Priority vei găsi o echipa de medici stomatologi care să te ajute să ai parte de o dantură frumoasă și sănătoasă. Multitudinea de proceduri prezente în această clinică te vor ajută să ai parte de dantura pe care o dorești în cel mai scurt timp posibil. Profesionalismul clinicii este unul incontestabil iar asta îți va asigura cele mai bune rezultate.

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi