Evenimente Evenimente si Petreceri Horeca

Un candy bar perfect pentru evenimentul tău

on
februarie 5, 2022

Candy bar-ul este cel mai delicios accesoriu de care poți avea parte de evenimentul tău. Fie că organizezi un botez, o nuntă sau o cununie, un candy bar va îndulci pe toată lumea prezentă.

Dulciurile stau la baza unui eveniment de succes și reușesc să destină atmosfera și să determine oamenii prezenți să fie mai energici și mai plini de viață.

Cum alegi un candy bar perfect pentru evenimentul tău

Alege o paleta de culori

Un candy bar trebuie să fie captivant și să atragă atenția din punct de vedere vizual. Alegerea culorilor este foarte importantă. După ce alegi tematica și stabilești culorile trebuie să discuți cu reprezentanții cofetăriei pentru ca dulciurile să fie alese în ton cu designul nunții tale. Cel mai bine este să alegi prăjiturile perfecte pentru nunta ta care să îți impresioneze invitații atât cu designul fabulos cât și cu gustul lor aparte.

Joacă-te cu dimensiunile dulciurilor

Un candy bar reușit are parte atât de boluri cât și de platouri de diferite forme și dimensiuni care creează cele mai interesante jocuri. Poți alege un candy bar cu adevărat spectaculos și nu trebuie să te limitezi doar la bomboane trebuie să alegi cât mai multe prăjituri astfel încât toți invitații să se poată bucură de produsele mult iubite. Cele mai căutate prăjituri sunt : mini brioșele, macarons, minieclere, mini pavlova, mousse și minitarta.

Cu cât vei avea mai multe sortimente de prăjituri cu atât vei avea parte de mai mulți invitați mulțumiți.

Temperatura este importantă

Atunci când alegi bomboanele și prăjiturile trebuie să te gândești cât de cald va fi în sala în care vei amplasa candy bar-ul. La temperaturi ridicate prăjiturile cu ciocolată se vor topi destul de repede iar aspectul candy bar-ului va fi deteriorat. Poți să le asiguri acestora o temperatura adecvată astfel încât toate persoanele invitate la nuntă să se bucure de produsele tale.

Accesorizeaza

Un candy bar nu este complet până când nu are câteva elemente de decor. Alege accesorii care să se potrivească cu elementele de decor aferente nunții tale. Poți opta pentru fel de fel de dulciuri care să se potrivească cu nuanțele florilor prezente la nunta ta. Cu cât prăjiturile sunt mai armonioase și mai interesante cu atât invitații tăi vor fi pe deplin cuceriți.

Asigura-te că ai suficient de mult dulciuri

Comandă un candy bar pe măsură. Dacă ai mulți invitați atunci și candy bar-ul trebuie să fie unul cât mai bogat. Cu cât vei avea parte de mai multe prăjituri cu atât invitații tăi vor fi mai mulțumiți. Alege fel de fel de dulciuri și vei cuceri instant toată lumea prezența la nuntă.  Până la urmă îți dorești ca toți invitații tăi să se bucure de prăjituri, așa că ai grijă ca dimensiunea candy bar-ului ales să fie una cât mai mare.

Cofetăria Aida face diferența

Cofetăria Aida este cea care te va cuceri încă de la prima privire. Poți să comanzi mai multe prăjituri pentru a avea parte de un eveniment de vis.

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi