Afaceri

Ai nevoie de cele mai bune utilaje agricole?

on
noiembrie 7, 2021

Ai o fermă și îți dorești să ai parte de cele mai bune echipamente și utilaje argicole? Atunci trebuie să apelezi la Meca-Rul și vei avea parte de rezultatele mult dorite. Un bun fermier trebuie să desfășoare activități precum plantatul, culesul sau semănatul la momentul potrivit dar și cu echipamentele potrivite pentru aceasta activitate.

Importanta utilizării utilajelor agricole

Dacă vei utiliza echipamentele potrivite vei economisi timp și vei avea parte de creșterea rentabilitățîi și eficienței unei culturi. Chiar și la o viteză minimă, utilajele agricole au capacitatea de a lucra mult mai repede decât o pot face muncitorii tăi. Toate aceste echipamente sunt actualizate și sunt realizate astfel încât să ofere cele mai performante rezultate.

Plug

Pe piață există mai multe tipuri de pluguri așa cum ar fi: plugul cu sistem de ajustare cu paralelogram sau plugul reversibil iar calitatea lor principala este că sunt un instrument de prelucrare a solului înaintea insamantarii.

Plugul ajută foarte mult la aerisirea solului dar și la îngroparea buruienilor sau a plantelor daunatoare culturii. Putem spune că plugul este cel mai important instrument care este utilizat în agricultură. Acesta a fot modernizat în anul 1838 și de atunci se bucură de un real succes în rândul fermierilor care vor să aibă parte de cele mai bune rezultate.

Hedere

Un heder este un accesoriu care se atașează în față sau în spatele unei combine agricole. Acesta se folosește pentru a tăia și pentru a aruncă culturile de pe câmp direct în combină. Hederele sunt disponibile în multe forme și dimensiuni.

Tractoare

Tractoarele au fost realizate pentru a înlocui cu succes animalele de lucru așa cum ar fi boii sau caii pe care oamenii îi utilizau pentru a trage căruțe și pluguri din cele mai vechi timpuri.

farmer on his tractor plowing the field, rural wyoming

Un tractor este ales în funcție de suprafața terenului agricol pe care îl ai de prelucrat. Dacă terenul are mai mult de 100 de hectare atunci tractorul pe care îl vei utiliza trebuie să aibă un motor mai mare de 120 CPU. Pentru suprafețele cu o suprafață mai mică ar trebui să folosești tractoare sub 45-50 CP.

Combine

Combinele sunt acele utilaje agricole care sunt utilizate la mai multe treburi ale câmpului. Acestea au capete detașabile și sunt proiectate diferit astfel încât să se poată adapta culturilor de cereale. Ai nevoie de o aparatură de ultima generație care să îți ofere cele mai bune rezultate.  Optează pentru calitate și nu vei regreta, cu cât combină este mai calitativă cu atât rezultatul va fi mai calitativ.

Meca-Rul îți poate oferi utilajele de care ai nevoie

Apelează cu încredere la Meca-Rul și vei avea parte de cele mai bune utilaje agricole. Vei primi consultanța de care ai nevoie și vei rămâne plăcut surprins să descoperi cât de importante sunt toate aceste echipamente pentru ca muncă câmpului să devină mai ușoară decât crezi. Cu cât ai mai multe utilaje cu atât vei avea parte de cele mai bune rezultate într-o perioada mult mai mică de timp.

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi