Food

Savureaza cei mai buni burgeri din Craiova

on
iulie 28, 2021

Burgerii sunt produsele ideale cu care poti inlocui o masa atunci cand nu ai timp sa gatesti. Acestia sunt foarte satiosi si ii poti gasi cu usurinta in orice restaurant. Burgerii ocupa un loc fruntas in meniul bucatariei globale si dintr-un preparat fast-food s-a transformat intr-unul rafinat.

Burgerii s-au ridicat instant la statutul de preparat sofisticat. Acestia s-au transformat rapid in preferintele mai multor persoane. Aceste preparate se pot consuma ori de cate ori iesi in oras sau cand vrei sa ai parte de mai mult rasfat.

De la burgerii clasici la burgerii din prezent

Burgerii au luat nastere in orasul Hamburg din Germania. Numele acestuia provine de la locul in care au fost invetate si fripturile din Hambrug. In prezent putem savura burgeri in orice colt din lume. Gama variata a acestor produse ii fac sa fie alegere ideala pentru oricine.

Mai ales ca burgerii au capacitatea de a se adapta la orice cultura. Nu trebuie sa te surprinda sa auzi ca in Australia vei putea gasi burgeri cu carne de cangur.  Mai bine de 60% din sandwich-urile vandute la nivel mondial sunt burgerii si exista si lanturi de fast-food unde se vand peste 70 de burgeri pe secunda.

O alta informatie importanta pe care ar trebui sa o stii este ca initial burgerii se realizau din carne de pui. Exista si o anumita reteta care dateaza din 1884 si care se facea cu carne de pui asezata intre doua bucati de chifla. In 1758 exista si varianta de carnat hamburg.

Burgerul este un preparat sanatos

Mai bine de 82% dintre americani sunt de parere ca burgerii sunt sanatosi. Ingredientele minunatului preparat sunt bune surse de protein, fier si vitamina B12. Daca vei consuma cu moderatie acest preparat atunci te vei bucura de beneficiile pe care le poate aduce organismului.

De la un produs de tip fast-food la un preparat respectat si delicios

Burgerii erau priviti in trecut ca niste preparate fast-food. In prezent, exista in schimb burgeri vegetarieni, burgeri vegani si burgeri cu carne de pui, de vita sau de porc. Atentia pe care bucatarii o acorda burgerilor este cea care face ca acest preparat sa se bucure de succes.

In plus modul in care sunt serviti si calitatea ingredientelor pe care le contine au reusit sa transforme acest produs intr-un adevarat festin culinar.

Barbacoa Food locul in care poti savura cei mai buni burgeri

La Barbacoa Food vei gasi burgeri calitativi si gustosi. Modul in care acesti burgeri sunt realizati a contat foarte mult ca acest preparat sa se bucure de succes. Gama variata de produse te vor ajuta sa faci cea mai buna alegere pentru tine. La Barbacoa Food vei gasi atat burgeri din carne de pui cat si burgeri realizati din carne de porc. Important este ca aici poti gasi cele mai bune preparate care sa iti ofere acea cina copioasa de care ai nevoie pentru a avea parte de mai multa energie.

Barbacoa Food este locul in care te vei reintoarce cu drag de fiecare data.

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi