Afaceri

Cibi Publicom iti pune la dispozitie firmele luminoase de care ai nevoie

on
septembrie 15, 2020

Stii ce sunt firmele luminoase? Ei bine, acestea sunt un sistem de iluminare care ajuta o firma sa se diferentieze de concurenta, mai exact sa fie vizibila pentru trecatori chiar si atunci cand aceasta este inchisa.

Utilizarea unei firme luminoase este foarte importanta pentru o afacere. Reclama luminoasa este una dintre cele mai eficiente moduri prin care iti poti promova afacerea fara ca tu sa depui vreun efort.

O reclama luminoasa este formata din toate inscriptiile, formele si imaginile luminoase care pot aparea pe fatada cladirii in care firma respectiva isi desfasoara activitatea.

Rolul acestor firme luminoase este unul clar, si anume acela de a atrage atentia atat pe timpul noptii cat si pe timpul zilei.

Tipuri de firme luminoase

Mai intai de toate trebuie sa stii ca firmele luminoase pot avea functia de iluminare din interior sau din spate. Prin folosirea firmelor luminoase firma capteaza atentia clientului si reuseste sa ii intipareze acestuia o imagine in minte.

casete-luminoase

Care sunt tipurile de reclame luminoase

Pe piata din tara noastra exista mai multe tipuri de reclame luminoase, printre acestea enumeram:

Reclama luminoasa cu neon –  este cea mai simpla si cea mai ieftina reclama luminoasa de care poti avea parte. Aceasta devine transparenta atunci cand este stinsa.

Tuburi de neon transparente –  sunt acoperite cu fosfor in interior si sunt umplute cu un amestec de gaze. O astfel de reclama are o lumina intensa si are o gama tot mai larga de culori.

Tub de neon colorat –  este de departe cea mai recomandata solutie din punct de vedere estetic. Chiar si in momentul in care sunt stinse aceste reclame luminoase isi pastreaza culoarea si sunt ideale pentru exterior.

Casete luminoase baklit – au atat fata cat si lateralele realizate din backlit, un material care inveleste suprafata firmei si care ii ofera acesteia o planeitate perfecta.

Firme luminoase plexiglas – lateralele acestei casete sunt realizate din profile speciale din aluminiu sau alucobond.

Firme luminoase dibond – aceste tipuri de firme au doua fete din aluminiu si polietilen in centru astfel incat sa se poata freza sau decupla pentru a obtine reclame luminoase de-a dreptul impresionante.

Firme luminoase spectral – au cel mai mare impact pentru promovarea firmei pe timp de noapte. Are o rezistenta de-a dreptul impresionanta la exterior si ofera o lumina mai intensa.

Firme prolight –  furnizeaza un efect vizual excelent si pot fi personalizate pe orice forma, in plus iluminarea se realizeaza prin leduri care sunt amplasate in profilul aluminiu.

Firme luminoase dubla fata – sunt perfecte in special pentru utilizarea in zonele cu trafic pietonal.

litere volumetrice bucuresti

Alege Cibi Publicom pentru siguranta si incredere

Daca ai nevoie de o companie de productie publicitara pe care sa te bazezi atunci trebuie sa alegi Cibi Publicom. Colaborarea impreuna cu acestia iti vor asigura rezultatele pe care le doresti si te va ajuta sa ii oferi companiei tale succesul mult visat. Gandeste-te ca aceasta este cea mai usoara modalitate prin care sa iti faci compania cunoscuta. Toate persoanele de pe strada vor fi interesate de afacerea ta.

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi