Evenimente si Petreceri

Corturile sunt ideale pentru petrecerile in aer liber

on
septembrie 6, 2020

Doriti o petrecere in aer liber si plina de fast? Vreti sa aveti libertate si o atmosfera proaspata si relaxanta? Va doriti sa va puteti supraveghea copiii atunci cand se joaca in gradina? Atunci alegeti corturile pentru evenimente detinute de Ital Noleggio, ideale pentru party sau alte tipuri de evenimente.

Nunti in aer liber cu sute de invitati

De-a lungul timpului am realizat un potofoliu exceptional, cu nunti fascinante si sute de invitati, petreceri fermecatoare organizate de adevarati profesionisti. Am reusit sa punem la dispozitie o logistica exceptioala, echipamente calitative (mese, scaune, vesela, catering, aranjamente florale, sisteme de incalzire si AC, etc.).

Pentru toti cei care doresc o nunta eleganta sau un party plin de veselie, Ital Noleggio ofera servicii de inchirieri corturi pentru nunti de o calitate superioara, bucurandu-va in acest fel si de o echipa dinamica si experimentata.

Corturile Cristal sunt speciale si rafinate, ele putand fi folosite cu mare succes pentru evenimentele desfasurate seara. Acestea pot fi amplasat in diferite locatii, cum ar fi lacuri, castele sau vile, in locuri in care se poate etala atat cortul, cat si locul respectiv. Prezinta o deschidere de 4m, 5m, 6m, 8m, 10m, 12m, 15m, 20m, 25m, 30m si 40m, ceea ce permite realizarea de structuri si dimensiuni variate de la 50mp pana la 2000mp.

corturi-pentru-evenimente

Candelabre deosebite si reflectoare colorate

Corturile model Cristal sunt iluminate cu variate modele de candelabre sau cu reflectoare colorate, sistemul de cabluri fiind prevazut cu tablou de siguranta. Si aceste corturi sunt confectionate din materiale rezistente si sigure, materiale ce respecta normele europene de ignifugare si calitate.

Putem sa va oferim consiliere de specialitate, daca accesati pagina web www.corturiprofesionale.ro sau puteti vizualiza modelele de corturi pe care noi vi le punem la dispozitie pentru evenimentele voastre.

Ne recomanda experienta de peste 10 ani in care am fost alaturi de clientii nostri si am oferit servicii complete pentru tot ceea ce inseamna realizarea unui eveniment la cort in conditii deosebite. Suntem un partener ideal pentru organizarea evenimentelor la cort, deoarece atragem atentia prin calitate, eleganta, libertate de miscare, veselie, unicitate si preturi competitive.

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi