Casa si Gradina Constructii

Usi de exterior rezistente si sigure de la Bella Casa Craiova

on
februarie 7, 2020

In momentul in care dorim sa achizitionam o usa de exterior este recomandat sa tinem cont de faptul ca aceasta este supusa variatiilor de temperatura. Bella Casa Craiova recomanda alegerea unei usi de exterior de o foarte buna calitate, astfel incat sa reziste la condens sau la ruginire.

Pentru solicitari sau pentru alte informatii suplimentare cu privire la usile de exterior, vizitati pagina web www.bellacasacraiova.ro si luati legatura cu personalul firmei Bella Casa Craiova.

Ce fel de usa de exterior trebuie achizitionata?

Multi clienti se plang de faptul ca sunt nevoiti sa-si schimbe usile deoarece s-au ruginit sau ca au aparut picaturi de apa pe ele, mai ales in perioadele cu temperaturi reci. Ca sa nu apara astfel de probleme trebuie sa va interesati foarte bine asupra calitatii usii respective si sa cereti cat mai multe informatii de la firma de unde o achizitionati.

De la Bella Casa Craiova poti sa achizitonati cu mare incredere usi de exterior Craiova care sa reziste la intemperii, la condens sau la rugina, deoarece detine numai produse de o calitate superioara si pline de siguranta.

usa-metalica-decor-nucAtunci cand dorim sa schimbam o usa, acest lucru inseamna ca, se strica finisajele sale si ca pot sa apara alte costuri pentru reparatia respectiva. O usa de exterior trebuie sa prezinte anumite caracteristici importante si anume: sa fie rezistenta la intemperiile vremii (ploaie, vant, zapada, caldura excesiva), sa fie plina la interior, sa fie sigura, sa fie confectionata din tabla galvanizata sau zincata, etc.

Ce contine o usa de exterior plina?

Umplutura unei usi de exterior este din spuma poliuretanica sau din vata minerala bazaltica, care prezinta o mare densitate si o mare rezistenta in caz de foc. Prin intermediul acestei umpluturi, usa actioneaza ca un agent termic si asigura o izolare termica foarte buna din exterior spre interior.

In cazul in care, usa de exterior a casei tale nu are aceasta umplutura va aparea cu siguranta condensul. Daca optati pentru o usa de exterior realizata din lemn masiv sau o usa placata cu panouri, Bella Casa Craiova va stafuieste sa o tratati cu ulei sau lacuri specifice (rezistente la diferite conditii de mediu). Ca sa evitati umflarea usii de exterior, trebuie sa aplicati uleiul sau lacul special cand lemnul este foarte bine uscat.

Usile de exterior trebuie sa aiba si un sistem de inchidere antiefractie de o foarte buna calitate, astfel incat locuinta ta sa fie protejata. Incuietorile usilor trebuie sa fie si ele foarte bune, incat sa rezistente la umezeala si sa nu rugineasca. Bella Casa Craiova va asteapta intotdeauna cu usi de exterior si nu numai, de o calitatea superioara, cu un aspect impresionant si la cele mai bune costuri de pe piata nationala.

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi