Sanatate

Programe kinetoterapeutice cu rezultate spectaculoase

on
decembrie 13, 2019

Alegand serviciile de recuperare medicala oferite de clinica Prokinetic vei primi tratamente inovatoare, multa determinare, programe de kinetoterapie sigure, orientare spre rezultate si elemente care vor adauga valoare atat starii de sanatate, cat si stilului vostru de viata.

Evitati protocoalele de interventie standardizate sau rigide si alegeti clinica Prokinetic pentru recuperarea voastra medicala, deoarece este un sistem ce se bazeaza pe cunostinte, inovatie, rabdare, tehnologie de ultima generatie si respect fata de pacienti.

Va mentinem corpul intr-o forma cat mai buna

Kinetoterapeutii de la Prokinetic sunt specializati pentru adaptarea planului de reabilitare al fiecarui pacient, ceea ce inseamna o stransa si buna colaborare intre terapeut si pacient. Serviciile de recuperare medicala pe care vi le punem la dispozitie sunt: kinetoterapie individualizata (programe profilactice, postoperatorii, posttraumatice); reeducare posturala globala, traumatologie sportiva, masaj terapeutic. Osteopatie, drenaj limfatic manual, streching global, activ, terapia Yumeiho, elongatii vertebrale, gimnastica pre si postnatala, fizioterapie, kinesiotaping, crioterapie, Tecar, hidrokinetoterapie.

prokinetic recuperare medicala pentru Timea Tatar si Ana Maria Savu

Sanatatea voastra este un aspect primordial pentru Prokinetic si de aceea veti avea parte de o recuperare medicala extrem de profesionala, kinetoterapeutul fiind mereu prezent, oferindu-va un program de kintoterapie corespunzator afectiunii voastre.

De asemenea, la Prokinetic veti beneficia de consultatii profesionale oferite de Prof. Univ. Dr. Ligia Rusu in ceea ce priveste: diagnosticul deficientelor fizice (cifoze, scolioze, lordoze, dismorfisme la nivelul aparatului locomotor); evaluare somatofunctionala a adultilor si copiilor; prescrierea programelor kinetoterapeutice in patologia neurologica, pediatrica, scheletara posttraumatica, boli cronice; traumatologie sportiva (ecografie, diagnostic, tratament de recuperare medicala); consultatii medicina sportiva (diagnostic) si avize medico-sportive.

Prokinetic are grija de voi!

In cadrul celor trei departamente principale – Prokinetic Recuperare Medicala, Prokinetic Traumatologie Sportiva si Prokinetic Junior veti intalni o echipa de medici si kinetoterapeuti seriosi, dinamici si cu valori morale desavarsite. Va vor ajuta sa va mentineti mobilitatea corpului, capatand atat libertatea de miscare, cat si libertatea mintii.

Daca vreti sa aflati mai multe despre serviciile de recuperare medicala oferite de Prokintetic accesati pagina web www.prokinetic.ro si faceti-va o programare pentru a va consulta medicul nostru specialist in medicina sportiva-traumatologie sportiva, medic profesionist ce detine si competenta in ecografie generala si musculo-scheletica.

Prokinetic contribuie intr-un mod sigur si profesional la o recuperare medicala de exceptie, oferindu-va intreaga atentie si suportul de care aveti nevoie pentru un standard inalt de recuperare a sanatatii voastre.

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi