Monden & Lifestyle

Bucurati-va de o cafea cremoasa si delicioasa

on
noiembrie 13, 2019

Vreti o cafea proaspat prajita, gustoasa si care sa fie livrata acasa, la birou sau in orice alta locatie? Nu stiti ce espressoare, rasnite sau sortiment de cafea sa alegeti? Expertii de la Proporzioni Ottimali va pot ajuta in alegerea voastra, tinand cont totodata de preferintele si dorintele voastre.

Proporzioni Ottimali satisface necesitatile oricarui tip de locatie, de la cafenele dedicate, la restaurante elegante, hoteluri sau acasa. Oferim espressoare, rasnite, cafea proaspat prajita, ceaiuri T-stick, masini de ciocolata calda si inghetata, ciocolata calda Almar, topping-uri Almar, ornamente, indulcitori si alte accesorii.

Oferim cele mai aromate cafele, ceaiuri si ciocolate calde

proporzioni-coffee-arabica-1kgProporzioni Ottimali va aduce o clipa de fericire in fiecare zi, cu ajutorul unor espressoare calitative si a unei cafele proaspata si savuroasa. Suntem alaturi de clientii nostri cu informatii privind alegerea expressorului de cafea sau cu informatiireferitoare la metodele inotive de preparare a cafelei, ceaiului, ciocolatei calde sau inghetatei.

Proporzioni Ottimali va asigura o cafea proaspat prajita Proporzioni gust deosebit, aceasta fiind prajita la comanda, astfel incat sa ajunga la voi proaspata. Ne bazam pe o echipa competitiva, inovatie in tehnologie si mult profesionalism.

Proporzioni Ottimali livreaza in conditii excelente tot ceea ce insemna espressoare de cafea rasnite, cafea si ceaiuri de specialitate, iar echipamentele pe care le detinem sunt moderne, calitative si la preturi foarte atractive.

Gasim solutii pentru orice tip de afacere

Cu inovatie, dedicare si performanta, Proporzioni Ottimali gaseste intotdeauna solutii ideale pentru orice birou sau orice alt tip de afacere. Punem accent pe tot ceea ce insemna calitte, inovatie in tehologie si profesionalism.

proces de prajire si macinare cafea proporzioni

Toate echipamnentele si accesoriile pe care noi vi le oferim le gasiti pe platforma web www.proporzioni.ro, acestea fiind produse de ultima generatie, sigure si performante.

Proporzioni Ottimali va ofera servicii de livrare prompte si in cele mai sigure conditii, iar cafeaua pe care v-o pune la dispozitie va fi mereu proaspata si aromata. Toate produsele noastre corespund celor mai riguroase standarde si raspund tuturor necesitatilor voastre in materie de cafea, ciocolata calda, ceaiuri sau inghetata.

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi