Educatie & Cultura Energie Monden & Lifestyle Sanatate

Dezvolta imaginatia si creativitatea copilului la Harmony Wellness Center

on
septembrie 4, 2019

Harmony Wellness Center vine in intampinarea copiilor cu o multime de activitati interesante pentru dezvoltarea inteligentei si a creativitatii. Practicand Yoga, copii au sansa sa-si dezvolte imaginatia sau ingeniozitatea si sa-si imbunatateasca capacitatea de concentrare sau memorare.

Harmony Wellness Center va propune  Magic Kids Yoga, unde clasele au cate 60 de minute si copii vor imbina in mod armonios posturile fizice cu exercitiile de respiratie si de relaxare.

Harmony Wellness Center: dezvoltare – relaxare – distractie!

Este foarte important sa va incurajati copii sa-si dezvolte capacitatile motrice, sa se relaxeze si sa se distreze. In acest fel, copii vor avea mai multa incredere in ei, isi vor recapata echilibrul si vor corecta tinuta.

Harmony Wellness Center se adeseaza copiilor cu varste cuprinse intre  5-12 ani, aceste cursuri de yoga fiind coordonate de catre un instructor Yoga acreditat.

KIDS-YOGA

Prin practica Yoga, copilul isi va dezvolta armonios sistemul muscular, sistemul osos, sistemul nervos  si isi va consolida sistemul imunitar. La Harmony Wellness Center copilul tau se se va simti minunat, fiind un loc plin de caldura, relaxare, culoare si distractie.

Arta teatrala  si tabere de vara la Harmony Wellness Center

Harmony Wellness Center primeste copii intr-un mediu primitor si relaxant pentru a face cunostinta cu arta teatrala si cu tabara de vara, in cadrul careia temele sunt extrem de variate.

Vizitati website-ul www.hwcenter.ro daca doriti sa va inscrieti copilul la atelierele de dezvoltare prin arta teatrala sau la taberele de vara, alaturi de alti copii.

Harmony Wellness Center

In cadrul atelierelor de dezvoltare prin arta teatrala, copii vor pune accent pe dezvoltarea personala prin jocuri teatrale, care au ca scop cresterea concentrarii, marirea atentiei, dezvoltarea imaginatiei, cresterea capacitatii de exprimare verbala sau fizica, coordonarea, lucrul in echipa, etc.

La Harmony Wellness Center copilul tau se va descoperi pe sine,va sti sa-si dezvolte diverse abilitati (comunicare, invatare, sportive), toate acestea intr-un mediu plin de siguranta, relaxant si ideal pentru varsta lui.

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi