Sanatate Stomatologie

Cum te poate ajuta un implant dentar?

on
decembrie 19, 2022

Implanturile dentare sunt restaurări de care te vei bucura o perioadă cât mai mare de timp dacă le vei îngriji în mod corespunzător.

Implanturile dentare permit dinților să își îndeplinească în continuare funcția naturală de acorare a maxilarului pentru ca mestecarea alimentelor să se realizeze cu mai multă ușurință.

De ce să optezi pentru un implant dentar?

Implanturile dentare sunt restaurări dentare funcționale

Implanturile dentare permit dinților să își îndeplinească în continuare funcția naturală de ancorare pentru mestecarea alimentelor.

Implanturile dentare ajută la menținerea unui os sănătos

Implanturile dentare pot ajuta foarte mult la oprirea progresiei pierderii osoase prin stabilizarea osului maxilarului în procesul de osteointegrare.

Implanturile dentare sunt soluții dentare estetice

Atunci când vine vorba de înlocuirea dinților lipsa sau de îmbunătățirea aspectului zâmbetului, implantul dentar este cea mai bună soluție. În plus, acesta este personalizat în funcție de dantura ta astfel încât să ai parte de cele mai bune rezultate.

Iată câteva motive pe care ar trebui să le iei în considerare cand alegi unui implant dentar

  1. Stabilitate: Implanturile dentare sunt înșurubate în osul maxilarului, ceea ce le oferă o stabilitate mult mai mare decât alte opțiuni de înlocuire a dinților. Acest lucru înseamnă că poti mesteca și vorbi cu încredere, fără teamă că îți vei pierde proteză sau puntea.
  2. Durabilitate: Implanturile dentare sunt foarte durabile și pot dura o viață întreagă cu îngrijire adecvată. În comparație cu punțile și protezele dentare cate pot necesita înlocuire după câțiva ani.
  3. Estetică: Implanturile dentare sunt foarte estetice și nu se diferențiază de dinții naturali. Punțile și protezele dentare pot avea margini care se văd sau care pot deveni vizibile atunci când vorbești sau zîâmbești, ceea ce îți poate afecta încrederea în tine.
  4. Confort: Implanturile dentare sunt confortabile și nu necesită adezivi sau alte materiale pentru a le menține în loc. Punțile și protezele dentare pot cauza disconfort sau iritații ale gingiilor sau ale țesuturilor moi din gură.
  5. Suport pentru dinții vecinii: Implanturile dentare pot susține dinții vecinii și pot ajută la prevenirea înclinării sau a alunecării dinților în spațiul liber lăsat de dinții pierduți. Aceasta poate ajuta la menținerea sănătății gingiilor și a dinților vecinii.

Dent Priority te ajută să ai mai multă încredere în zâmbetul tău

Apelează cu încredere la Dent Priority și te vei bucura de o dantură perfectă și sănătoasă. Vei avea parte de o dantură de care să te poți folosi în totalitate. Este important să știi că ai parte de o întreagă echipă de medici stomatologi care se vor ocupa de dantură ta și care te vor ajută să zâmbești din nou cu încredere. Dent Priority este clinica care are grijă de tine.

În concluzie, dacă ai un dinte lipsa sau dacă dorești să susții o proteză dentară, un implant dentar poate fi o opțiune ideală. Oferă o durată de viață mai lungă decât alte tratamente, oferă o stabilitate superioară și este mai confortabil decât protezele mobile. Este important să discuți cu un dentist pentru a determina dacă ești un candidat potrivit pentru un implant dentar.

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi