Sanatate Stomatologie

Care sunt etapele tratamentului cu implant dentar?

on
noiembrie 29, 2022

Implantul dentar este cea mai modernă și cea mai eficientă modalitate prin care îți poți înlocui dinții pierduți. Pierderea dinților reprezintă o adevărată problemă și înlocuirea acestora nu poate fi amânată. Cu cât îți vei înlocui mai repede dinții cu atât va fi mai bine pentru tine și pentru starea ta de sănătate.

Care sunt etapele tratamentului cu implant dentar?

Tratamentul cu implant dentar nu este deloc dureros iar etapele pe care le implică nu sunt deloc complicate.

Consultația

Această etapă are că scop principal evaluzarea stării cavitații bucale dar și identificarea și diagnosticarea afecțiunilor existente în cazul în care acestea există.

Analize de sânge

Analizele de sânge sunt necesare pentru siguranța ta. Nu poți lua în calcul un tratament cu implant dentar în cazul în care nu știi dacă organismul tău este capabil să susțină regenerarea țesuturilor. Află cât de potrivit ești pentru acest tratament cu ajutorul analizelor de sânge.

Asanarea cavitații orale

Înainte că procedura chirurgicală să aibă loc, cavitatea orală va fi asanată de infecții. Cariile dar și orice alte probleme vor trebui să fie tratate pentru ca tratamentul cu implant dentar să fie unul cu succes. Implantul dentar este un dispozitiv medical steril care nu trebuie să fie contaminat sub nicio formă.

Inserarea implantului dentar

Inserarea  implantului dentar se realizează printr-o procedura chirurgicală care nu implică durere și care este minim invazivă. Experiența medicilor stomatologi este foarte importantă dar și tehnologia din dotarea cabinetului stomatologic.

Ce trebuie să faci după inserarea implantului dentar?

Atunci când vei avea parte de această intervenție vei primi mai multe indicații cu privire la regimul alimentar pe care trebuie să îl urmezi. Va fi necesar să ai parte  de un regim alimentar corespunzător, este necesar să eviți activitățile fizice, băuturile alcoolice dar și tutunul pe cât de mult posibil.

În perioada imediată inserării implantului dentar este necesar să îți clătești gură cu soluții orale specifice astfel încât să ai parte de o igienă dentară perfectă. Igiena orală este mai mult decât esențială în această perioadă.

Care este  durata de viață a  unui implant dentar?

Tratamentul cu implant dentar este cu siguranță cel mai des întâlnit pentru înlocuirea dinților pierduți. Rata de succes  a acestuia este de 97 -98% iar perioada în care te poți bucura de el este cuprinsă între 10 și 15 ani.  Dacă vei avea grijă de dantura ta atunci cu siguranță te vei putea bucura de implantul dentar o perioada cât mai mare de timp. Mergi în mod constant la stomatolog și ai grijă de igiena danturii tale. Folosește apă de gură și ața dentară  și te vei bucura de un zâmbet perfect.

Dent Priority este clinica ideală pentru tine

Apelează cu încredere la Dent Priority și vei avea parte de o dantură perfectă. Zâmbetul tău va fi îmbunătățit și vei avea mai multă încredere în tine.

Dent Priority are grijă de tine și îți oferă tratamente complexe pe care să poți conta în orice moment. Ai grijă de dantura ta.

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi