Afaceri

De ce să cumperi o cană de filtrare a apei?

on
noiembrie 14, 2022

Cănile filtrante sunt produse care sunt tot mai utilizate în locuințele oamenilor. O astfel de cană este foarte ușor de folosit și funcționează într-un mod destul de rapid.

Cum funcționează cană filtranta?

Cana filtranta reține în funcție de tipul filtrului impuritățile prezente în apă. Folosirea unei astfel de căni este foarte ușoară. Cana se poate umple direct de la robinet  și apa poate trece prin filtrul din partea superioară a cănii.

O cană filtranta este compusă din două vase de dimensiuni diferite, mai exact un cartuș filtru și un capac care este prevăzut cu un orificiu de alimentare pentru apă și indicator pentru schimbarea cartușului.

Vasul mic mai este numit și pâlnie și este prevăzut cu un locaș pentru montarea cartușului filtru și un orificiu scurgere care este aflat la baza lui. Vasul mare este prevăzut cu un cioc pentru turnarea apei filtrate.

Sistemul de funcționare al cănii filtrante este foarte simplu, se folosește gravitația pentru a filtra apa. Apa de la robinet se va turna prin capac direct în pâlnie și datorită gravitației se scurge prin cartușul filtrant în vasul colector.

În general, filtrarea apei va dura aproximativ 2 minute și cana are în general o capacitate de 1-2 litri de apă.

De ce să cumperi o cană de filtrare?

Cana de filtrare este un produs pe care îl poți folosi cu încredere în orice moment al zilei. Acest produs îți va asigura o apă curată și sănătoasă pe care să o poți consuma cu încredere.

Îți oferă sănătate

Apa filtrată este mai curată și îți protejează corpul și sănătatea. Aceasta ajută foarte mult la întărirea sistemului imunitar. Cana filtrantă îndepărtează până la 99% din clorul prezent în apă și va reduce riscul de a dezvolta diferite tipuri de cancer.

Îți oferă siguranță

Vei avea certitudinea că apa pe care o consumi este pură. Filtrul cănii va putea să îndepărteze cu succes agenții periculoși de contaminare dar și substanțele chimice sau microorganismele. Practic, cana filtranta îți va oferi o apă calitativă.

Este ideală pentru copii

Apa de băut este mai curată și mai sănătoasă și este perfectă în dezvoltarea copilului.  Apa filtrată este benefică și pentru femeile gravide deoarece reduce riscul de apariție a unor defecte la naștere.

Îți oferă o apă cu un gust mai bun

O cană care este dotată cu un sistem de filtrare a apei îți va pune la dispoziție o băutură mai curată și mai sănătoasă. Practic, cu ajutorul unei căni filtrante vei avea parte de o apă cu un gust mai bun și care să nu aibă mirosuri  neplăcute.

Health2O îți oferă cele mai potrivite cani filtrante

La Health2O vei găși cea mai bună cană filtrantă. Te vei bucura de un produs pe care să îl poți utiliza cu încredere în orice moment al zilei.

Health2O este compania din care vei putea achiziționa o cană care să te mulțumească și care să îți pună la dispoziție apa pe care o vei consumă în orice moment. Apelează cu succes la Health2O și vei avea parte de cea mai rezistentă cană.

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi