Sanatate Stomatologie

Dent Priority îți oferă cele mai complexe servicii stomatologice pentru copii

on
octombrie 28, 2022

Copilul tău trebuie să se bucure de o dantură perfectă din toate punctele de vedere. Ca părinte trebuie să ai grijă de dantura acestuia și să te asiguri că micuțul tău merge în mod regulat la medicul stomatolog pentru a-și trata diferite probleme stomatologice.

Serviciile de stomatologie copii sunt variate iar micuțul tău va avea parte de atenția cuvenită. Orice problemă cu care acesta se confruntă va fi de domeniul trecutului.

Iată care sunt problemele stomatologice pe care le pot avea copiii

Inghesurile dentare

Din cauza erupțiilor întârziate sau precoce a dinților definitivi este foarte posibil ca dintele de lapte care este pierdut înainte să apară pe arcada dentară dintele definitv să producă anumite modificări ale poziției normale a dinților. Este de preferat să observi modificarile din timp și acestea să fie monitorizate de un specialist în stomatologie. Trebuie să se folosească un aparat dentar pentru copii care îi va alinia perfect dantura celui mic și care va înlătura riscul de apariție a cariilor.

Bruxismul

Bruxismul este scrâșnitul din dinți care apare la copii atât din cauze medicale cât și din cauze psihologice. Bruxismul poate fi corectat cu cea mai mare ușurință la recomandarea unui specialiast în stomatologie. Această afecțiune se poate remedia cu ajutorul unei gutiere de bruxism, mai exact un mulaj din plastic al dinților.

Abcesul

Abcesul este o infecție care este apărută la novelul dintelui și care se manifestă ca o umflătură a gingiei. Aceasta este provocată de cariile netratate la timp și de dinții a căror interior este afectat. Dacă observi că cel mic are un abces este important să te prezinți cu el la medicul stomatolog mai repede decât crezi. Acesta are experiența de care cel mic are nevoie pentru că abcesul să se poată trata cu succes.

Extracția dinților de lapte

Această manoperă este recomandată dinților de lapte care prezintă mobilitate și pentru a se putea permite dezoltarea dintelui permanent. Extracția unui dinte de lapte care nu are mobilitate se poate realiza doar în condițiilor în care acesta prezintă carii complicate sau riscul de apariție a infecțiilor. În plus, dintele de lapte se mai poate extrage și dacă acesta a suferit anumite leziuni traumatice așa cum ar fi fracturile radiculare.

Cum are loc periajul dentar la copii?

Unii copii pot fi destul de nepricepuți în mânuirea periuței de dinți iar asta înseamnă că nu se pot spăla corect pe dinți și că nu îi poți lasă nesupravegheați.  Până la vârstă de 3-4 ani, părinții sunt cei care ar trebui să spele dințișorii copilului iar după vârsta de 4 și până la 7 ani cel mai bine este să îți supraveghezi copilul atunci când se spală pe dinți.

Dent Priority are grijă de micuțul tău

Dent Priority este  clinica în care micuțul tău se va simți confortabil. Aici vei găsi o întreagă echipă care să se ocupe în întregime de zâmbetul micuțului tău. Ai încredere în medicii stomatologi și copilul tău va avea parte de o dantură perfectă.

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi