Sanatate

Ce probleme poți trata într-un spital privat de ginecologie?

on
iulie 22, 2022

Afectiunile ginecologice apar odată cu prima menstruație. Acestea se pot descoperi printr-un simplu consult și pot fi tratate dacă vei urma întocmai sfaturile medicului.

Este recomandat să te prezinți mereu la medicul ginecolog pentru a descoperi din timp problemele care pot apărea și pentru a le soluționa cu cea mai mare ușurință.

Ce probleme ginecologice poți trata într-un spital?

Dimenoreea

Durerea menstruală poate apare încă de la prima menstruație și este recomandat un consult ginecologic odată cu apariția cicului. Examinarea clinică va fi realizată de medicul ginecolog iar în urma acesteia, vei primi un plan de tratament pe care trebuie să îl urmezi întocmai.

Cea mai eficientă formă de tratament o va stabili medicul ginecolog în cabinetul său de specialitate.

Chisturi ovariene

Chisturile ovariene sunt săculețe cu lichid care se dezvoltă la nivelul ovarelor. Cele mai multe dintre ele sunt beningne și pot apare în perioada adolescenței. Medicul ginecolog te poate ajuta să tratezi cu succes această problema.

Sindromul ovarelor polichistice

Sindromul ovaerelor polichistice este cea mai frecventă cauză de infertilitate la persoanele de sex feminin. Acesta presupune asocierea tulburărilor de reproducere cu dereglări ale ciclului menstrual, sterlitate sau obezitate.

Endometrioză

Aceasta este diagnosticată frecvent în cazul pacientelor de vârstă fertilă și este o afecțiune care în timp poate duce la infertilitate. Endometrioza este o afecțiune în care țesutul similar celui din stratul intern uterin este prezent și în alte zone precum: tubul digestiv, trompe, ovare, vezica urinară sau peritoneu. Această afecțiune se manifestă prin mai multe tipuri de dureri și intensități care vor afecta viața pacientei.

Endometrioza se poate identifica în cadrul unui simplu consult și poate fi tratată cu un plan adecvat de tratament. Cel mai bine este să mergi constant la medicul ginecolog care îți va observa cu atenție starea de sănătate și care îți va putea prescrie un tratament special pentru nevoile tale.

Boli cu transmitere sexuală

Bolile cu transmitere sexuală sunt întâlnite în cadrul pacientelor cu o vârstă cuprinsă între 18 și 20 de ani. Acestea sunt produse de viruși, bacteria sau diferiți paraziți care colonizează tractul genital și care pot declanșa simptome neplăcute. Bolile cu transmitere sexuală sunt: Gonoreea, Chlamydia, Sifilis, Mycoplasma sau Papiloma Virusul Uman. Dacă acestea nu sunt tratate la timp aceste afecțiuni pot duce la complicații inclusiv infertilitate.

Cele mai des simptome care pot apărea la aceste afecțiuni sunt mancarimile, modificările secretiilor vaginale, disconfort în zona genitală sau dureri în timpul actului sexual. Consultul de specialitate este mai mult decât recomandat în cazul acestor afecțiuni.

Apelează cu încredere la Gyn Med

Gyn Med este clinica ginecologica la care trebuie să apelezi, dacă vrei să ai parte de servicii ginecologice de calitate. Gyn Med este alegerea persoanelor care își doresc o clinică cu experiență și care vor să aibă parte de servicii impecabile la cele mai avantajoase costuri.

Gyn Med este clinica care pune preț pe pacienți și pe nevoile lor. Cu Gyn Med nu vei da greș și toate problemele tale de sănătate vor fi de domeniul trecutului.

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi