Sanatate

De ce este important să mergi constant la ginecolog?

on
aprilie 28, 2022

Foarte multe schimbări apar în corpul unei fetițe în perioada adolescenței. Aceasta se poate simți de cele mai multe ori rușinată sau jenată de propriul corp iar vizita la medicul ginecolog este o adevărata tortură pentru ea.

Primul control ginecologic este de cele mai multe ori stresant dar orice femeie trebuie să aibă gijă de ea. Este recomandat ca orice fată să meargă la ginecolog încă de la o vârstă fragedă.

Primul tău control ginecologic te va ajuta să îți faci o idee despre cum să ai grijă de tine. Vei învața cum să ții problemele la distanță și ce trebuie să faci în cazul în care te confrunți cu o problema ginecologică.

De ce este important să mergi constant la ginecolog?

Controlul în mod regulat la ginecolog are scopul lui. Trebuie să ai grijă de tine și de sănătatea ta iar medicul tau poate ajută să ai parte de o stare cât mai bună.

De ce trebuie să mergi la ginecolog?

  • Vei primi informații

De la medicul ginecolog vei primi toate informațiile de care ai nevoie dar și răspunsuri exacte la toate întrebările pe care le ai. Toate întrebările pe care le ai cu privire la corpul tău , la menstruație sau cu  privire la sex vor avea parte de răspuns. Medicul ginecolog este cel mai în măsură să îți răspundă la toate întrebările pe care le ai.

  • Vei afla ce este prevenția

Este foarte important să înveți de la o vârstă fragedă cum poți să previi o sarcina sau o boală cu transmitere sexuală. Este important să înțelegi cum poți avea grijă de tine.

  • Ai parte de cel mai bun tratament

Dacă ai parte de dureri menstruale sau de probleme genitale cu siguranță medicul ginecolog îți va face o serie de teste pentru a afla care este cauza tuturor acestor probleme și pentru a-ți recomanda un tratament.

Cum va decurge controlul ginecologic?

În ziua programării nu trebuie să faci nimic special. Trebuie să faci în schimb, un dus obișnuit cu apă și săpun dar nu trebuie să folosești creme sau pudra în zona intimă. Trebuie să poți ceva comod și necomplicat de dezbrăcat.

Medicul ginecolog va dori să îți afle istoricul tău medical și motivele pentru care ai venit la acest consult. Nu trebuie să ai rețineri mai ales că tot ce îi vei spune va rămâne între tine și el. Controlul nu trebuie să fie unul dureros, este posibil să te simți puțin stângherita dar nu trebuie să uiți că este important pentru tine acest control. Examinarea fizică nu este dureroasă dar dacă se întâmplă să simți durere atunci trebuie să discuți cu medicul tău ginecolog.

Clinica ginecologica Gyn Med are grijă de sănătatea ta

Apelează cu încredere la Gyn Med și vei avea parte de sănătatea pe care o dorești. Aici vei găsi o întreagă echipa de medici ginecologi care îți vor oferi de fiecare dată cele  mai bune sfaturi și soluții pentru toate problemele tale.

Gyn Med este clinică femeilor care pun preț pe sănătate.

TAG-URI
RELATED POSTS

SCRIE UN COMENTARIU

Dan Flueran
Craiova, Romania

Promovarea in mediul online prin intermediul articolelor si advertorialelor, iti creste in mod direct traficul pe site si vanzarile. Promovarea afacerii tale online este doar la un click distanta.

Reclame
Socializeaza cu noi